Istoria Companiei

De-a lungul a peste 21 ani de experiență, compania Uniterm și-a construit o reputaţie în domeniul instalațiilor, în principal, ca urmare a furnizării de servicii personalizate de înaltă calitate și a angajamentului constant faţă de clienţi.

Compania noastră a fost înființată la Cluj-Napoca, în anul 1997, iar până în prezent am urmărit invariabil schimbările apărute pe piaţă, astfel că ne-am adaptat în funcţie de nevoile clienţilor și cerinţelor acestora, livrând soluţii tehnice moderne, în acord cu cerinţele europene. Am constatat, în urma experienței dobândite, că misiunea companiei poate fi atinsă doar prin înțelegerea clienților, prezentând ulterior soluţii inovatoare și cumulând cu oferirea unei experienţe unice în domeniul instalaţiilor pe care clienţii noștri să o catalogheze ca fiind o investiţie reală bazată pe o colaborare onestă între ambele părţi.

Serviciile Noastre

În prezent, compania Uniterm și-a extins activitatea, oferind o linie completă de servicii profesionale în domeniul instalațiilor pe diverse segmente de piață. Proiectele variază de la montarea de instalații termice, de canalizare, cât și instalații electrice în toate tipurile de clădiri: comerciale, socio-culturale, rezidențiale, agricole și industriale.

Echipa Uniterm deține de asemenea o amplă experiență și în realizarea instalațiilor de irigare și de tratare a apei, având până în prezent un portofoliu dedicat acestui segment.

Misiunea Uniterm

Cerinţele și facilităţile devenind tot mai complexe, clienţii realizează, chiar dacă sunt experţi în propriul lor domeniu de activitate, că proiectele de success în construcţii și instalaţii sunt extrem de complicate și necesită o perspectivă mult mai amplă, decât doar concentrarea pe reducerea costurilor. Clienţii care apelează la serviciile noastre, regăsesc în procedurile de lucru, inovaţie, siguranţă și experienţă, știind că o soluție tehnică bună poate salva alte viitoare costuri. În plus, clienţii înţeleg că o creștere a calităţii lucrării, implică o creștere a durabilităţii, sustenabilităţii și mentenanţei, aspecte care contribuie la reducerea costurilor operaţionale și la creșterea profitului, în anumite cazuri.

În momentul realizării proiectului, fiecare client devine partenerul nostru, iar succesul lucrării reprezintă punctul final, spre care ţintește fiecare participant implicat.

Prin solicitarea consilierii în fiecare etapă a proiectului, pornind cu etapa de proiectare, de selectare a calităţii materialelor utilizate în executarea lucrărilor, până la faza de execuţie și finalizare a lucrării, clientul se poate bucura de o reducere importantă a riscului, a costurilor aferente și de o creștere a calităţii serviciilor, respectiv de un termen scurt de livrare a produsului finit/serviciilor.

Astfel că, beneficiile noastre în urma finalizării și predării lucrării sunt semnificative: clienţi mulţumiţi, recomandări și o serie de viitoare colaborări.

Valorile Companiei

Certificări